NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xeraco culmina les Festes Majors amb una paella gegant per a 650 persones

L'empresa Sabors Casolans de Ròtova va ser l'encarregada.

Una de les últimes cites del programa festiu en Xeraco fou de tipus gastronòmic i amb el plat que defineix als valencians com protagonista: la paella. L’empresa Sabors Casolans, de Ròtova, fou l’encarregada de cuinar-la per a 650 persones però no en un calder gegant sinó en diversos més menuts i ara sabrem per què.

Amb prèvia adquisició de tiquets, els veïns van tindre dret al plat de paella i beguda i van ser molts veient aquesta llarga cua que es va formar. L’escudellat i repartiment es va fer amb molta rapidesa. Al carrer Consell es van disposar les taules per a degustar-la encara que molts optaren per dur-se-la a casa i evitar així patir tanta calor.

Per la vesprada una festa de l’escuma i per la nit, les varietats i les actuacions d’Eugeni Alemany, el mag Yunke i la Década Prodigiosa posarien el fermall d’or a les celebracions patronals.

Com especial ha sigut la implicació i participació dels veïns en cadascun dels actes desenvolupats, possibles gràcies al treball de la penya Va Rodat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.