NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Potries, capital cultural valenciana, celebra el festival intercultural #musicfest

Amb actuacions musicals, visites guiades i propostes gastronòmiques.

El municipi de Potries, capital cultural valenciana, celebra del 17 al 20 d ‘agost el festival intercultural Potries #musicfest que combina música, patrimoni, gastronomia i cultura. El programa compta amb 8 actuacions musicals que tindran lloc en 7 localitzacions diferents; 6 visites guiades, una jornada de formació musical i 3 propostes gastronòmiques amb la degustació del plat típic de bonítol al forn.

El divendres 17 d’agost el festival arranca amb un concert del quartet Gatos revoltosos Gypsy Jazz i la visita guiada a l’ermita Parc Forestal Comunitari. El dia finalitzarà amb un sopar en la piscina municipal.

El dissabte 18 comença amb l’excursió musical per “La ruta de l’aigua” i segueix amb els concerts de dos grups de càmera, Deco Ensemble i MónDuo. Després del dinar “gourmet” en els bars del poble, es gaudirà de la formació musical amb Cristóbal Soler i del concert del grup de càmera Deco Ensemble. Les rutes del dia es faran a la Cassoleria Ángel Domínguez i al Molí Canyar. Per la nit es degustarà “Sona a Bonítol”.

Pel que respecte al diumenge 19 d’agost es comptarà amb el Liverpool String Quartet i Llevant Ensemble tocant música de càmera en l’església dels Sants Joans i als cantautors valencians Mireia Vives i Borja Penalba al parc de la Concòrdia. A més de fer una visita guiada a l’església, el públic també podrà introduir-se en la ruta “EntreArrels: éssers vius per a descobrir”.

Per a tancar el festival, el dilluns dia 20, la banda de música de l’Associació Artísticmusical Sant Blai de Potries i la Banda Simfònica Municipal de Duitama de Colòmbia actuaran en la plaça de l’Ajuntament, edifici que també es podrà visitar.

A més es tindrà l’oportunitat de participar en les 5 jornades de “masterclass” formativa-experiencial amb els grups musicals Gypsy Jazz, MónDuo, Deco Ensemble,  Llevant Ensemble i Liverpool String Quartet. Més informació i venda d’entrades en la web del festival i en les oficines de l’Ajuntament de Potries, d’11 a 15 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.