NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia presenta el nou mural del projecte Serpis Urban Art, que per primera vegada comptarà amb un artista local

Per primera vegada l'encarregat és un artista gandià: "Ser", Edgar Alan Mascarell.

Gandia ha presentat el que serà el nou mural del projecte Serpis Urban Art, situat al carrer Rausell i basat en la temàtica del comerç. Per primera vegada l’encarregat és un artista gandià: “Ser”, Edgar Alan Mascarell.

El Serpis Urban Art ja compta amb alguns murals que engalanen la ciutat amb diferents temàtiques i vessants. Rausell és un carrer peatonal del centre de Gandia del nucli urbà comercial per excel·lència i envoltat de comerços tradicionals. Durant els propers dies fins el 30 d’agost s’omplirà del millor art urbà.

Els valors que reflectirà aquest mural són el comerç de proximitat, urbà i responsable. L’artista pretén abordar-ho com si fóra un dels seus quadres amb tècniques com l’aerosol o la pintura plàstica, allunyant-se del graffiti.

L’objectiu final del projecte és generar un itinerari d’art urbà a la ciutat de Gandia on la gent puga visitar les obres acompanyades d’explicacions dels diferentes artistes i temàtiques.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.