NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La III Survival Zombie torna a la ciutat de Gandia com a escenari i amb nou guió el proper 8 de setembre

El joc començarà el dissabte 8 de setembre a partir de les 23.00 hores i acabarà al voltant de les 6 del matí del diumenge.

Gandia ha presentat la III edició de la Survival Zombie, que aquest any torna als carrers de la ciutat i amb nou guió el proper 8 de setembre després de canviar la seua ubicació l’any passat a la platja. Un vegada més s’esperen centenars de participants en aquesta activitat d’oci alternatiu per a gaudir amb la família o amb els amics.

La Survival Zombie és un esdeveniment lúdic, una mena de gimcana on els participants es fiquen de ple en una trama postapocalíptica on van superant proves per aconseguir arribar al final sense ser "caçats" pels zombies. Cada edició té un guió especial, amb una trama i proves diferents. Una nit plena d'adrenalina, por, estratègia, tàctica i moltes carreres. El joc començarà el dissabte 8 de setembre a partir de les 23.00 hores i acabarà al voltant de les 6 del matí del diumenge.

Es tracta d’una activitat 0,0 on està prohibida el consum d’alcohol i d’altres substàncies. Organitzada per l’empresa World Real Games amb la colaboració de l’Ajuntament i el Consell dels Joves de Gandia, a més de promoure l'oci en família, representa un reclam turístic complementari en aquesta època de l'any.

Poden participar xiquets a partir dels 10 anys, que necessitaran una autorització dels pares o tutors legals. I fins als 14 a més, anar acompanyats d’una persona adulta. Els empadronats a Gandia poden aconseguir la seua entrada a preu especial en les oficines del Consell dels Joves de Gandia, així com al 21st Century Comics Gandia amb un cost de 16€. També es poden aconseguir a la pàgina web: www.survivalzombie.es.

Una alternativa d’oci per a gaudir i divertir-se als carrers de Gandia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.