NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La previsió de pluja obliga a ajornar al divendres 24 d'agost el VI Figatell Sound d'Oliva

Mantindrà el 80% del seu cartell.

La sisena edició del festival de música alternativa Figatell Sound que s’havia previst per a aquest divendres, 10 d’agost, s’ha suspès per les previsions climatològiques que apunten una molt alta probabilitat de pluja, fins al 90%. Per aquest motiu els organitzadors han decidit ajornar el festival al proper divendres, 24 d’agost, al mateix lloc i horaris previstos: a partir de les 20.30 hores en el passeig de la Mitja Galta de la Platja d’Oliva.

Les regidories de Cultura i Joventut, Joves d’Oliva en Moviment i Suport Produccions han treballat a destall en les últimes hores per tal de garantir la seua celebració assegurant la quasi totalitat del cartell musical previst amb la Fúmiga, Reacció, Via Lliure i Trobadorets. La nova data impossibilita la participació d’El Diluvi, donats els seus compromisos professionals. El grup alcoià serà substituït per una nova formació valenciana que serà anunciada a les pròximes hores a través de les seues xarxes socials.

L’organització recorda que el Figatell Sound arriba renovat i disposat a muntar una bona festa oberta a tots els públics, sense taquilles i amb activitats destinades al públic infantil com la ludoteca circense. Mig hora abans de l’esdeveniment es va realitzarà el Correbars anunciador al ritme de la Xaranga de l’Associació Artísti-Musical d’Oliva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.