NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent revalida per segon any consecutiu el seu lideratge en reciclatge amb més de 50 kg per habitant

La ciutat va arreplegar l'any passat més de 50 kg per habitant d'envasos lleugers, paper, cartró i vidre.

Ontinyent ha revalidat per segon any consecutiu el seu lideratge en la província de València en reciclatge per habitant com a ciutat de més de 30.000 veïns segons els últims informes publicats per Ecoembes i Ecovidrio corresponents al 2017.

A més, entre totes els municipis majors de 30.000 habitants de la Comunitat Valenciana, Ontinyent només es superada per tres ciutats alacantines: Benidorm, Dénia i Santa Pola, que durant l’estiu veuen augmentat exponencialment el consum d’envasos, i per conseqüència, el seu reciclatge. La ciutat va arreplegar l’any passat més de 50 kg per habitant d’envasos lleugers, paper, cartró i vidre. Unes dades que la situen per damunt de la mitjana estatal, que es troba en 47,66 kg per habitant a l’any, així com de l’autonòmica amb 38,8 kg per habitant.

Des de l’Ajuntament s’han impulsat diferents campanyes de conscienciació amb el medi ambient per a potenciar el reciclatge entre els seus ciutadans i millorar la seua qualitat de vida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.