NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Festival Al Ras de Xàtiva combina en Fira nits de dj's amb nits de concerts de grups locals i convidats

Alguns caps de cartell són Tardor i El último ke zierre.

Xàtiva ha presentant el cartell del Festival Al Ras destinat a la gent més jove i que nodrirà de música les nits de Fira al Jardí de la Pau. Aquest és el tercer any consecutiu que es munta aquest festival ja consolidat que combina tres nits de djs locals i altres tres de concerts de grups locals i altres convidats i caps de cartell com és el cas de Tardor i El último ke zierre.

Les actuacions de dj’s seran el 14 d’agost amb Dany Markez, Baldovi Live Durms, David SanSan i Kike Samit. El divendres 17 serà el torn dels dj’s RedNoise, RedNak i Vercher. El dissabte18 conclouran les nits de músics electrònica amb Dj Mark, Ciber, Robles i Pablo Grimaltos. Pel que fa als concerts s’enceten el 15 d’agost on es podrà escoltar als grups locals Orígens i Barbaritats junt amb Vadebo i Buhos. El dijous 16 tindrem a Kai Mars, Juglares de Fuego i El último k zierre i el diumenge 19 tancaran el festival Ghost Transmission, Noah histèria, Palmera i Tardor.

Totes les actuacions començaran a les onze i mitja de la nit i amb entrada gratuïta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.