NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia, Llutxent i Pinet sol.liciten al Govern la declaració d'especial emergència

Les administracions anuncien ajudes per als afectats per l'incendi.

L’incendi de Llutxent ha arrasat un total de 3.270 hectàrees. Aquesta nit no ha hagut reproduccions del foc i inclús ha plogut. La pluja i la baixada de les temperatures han ajudat a controlar-lo. El balanç que deixa es desolador i a més de l’incalculable valor mediambiental del paisatge destruït, desenes de cases han resultat afectades i hi ha una superfície encara per delimitar de camps de cultiu i explotacions agrícoles. Els ajuntaments de Gandia, Llutxent i Pinet ha sol·licitat al Govern la declaració de zona d’especial emergència per facilitar la canalització d’ajudes als afectats.

En aquest sentit, el Govern ofereix la línia de subvencions de Protecció Civil per als que han perdut la seua vivenda. Per a presentar les sol·licituds, els interessats disposen d’un termini d’un mes. La Diputació també ha anunciat recursos per a pal·liar els danys en coordinació amb la Generalitat. Per altra banda, la Conselleria de Medi Ambient crearà una mesa postincendi amb les poblacions afectades per articular futures intervencions encaminades a restaurar les zones cremades.

Durant la jornada de hui han romàs en la zona 150 persones, entre bombers de la Generalitat, del consorci provincial de bombers de València, Protecció Civil i membres de la Unitat Militar d’Emergència, UME. Hui, a més dos mitjans aeris, un helicòpter i un avió carregat d’aigua i retardant han sobrevolat la zona en tasques de vigilància. Els altres 12 mitjans aèries de la Generalitat han retornat a les seues bases encara que estan de guàrdia. Els mitjans aeris i terrestres procedents d’altres autonomies, com les de Múrcia, Aragó i Castella la Manxa i els que depenien del Govern central han regressat ja a les seues bases.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.