NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un camió de mercaderies destrossa un mur de la comandància de la Guardia Civil de Navarrés

El vehicle de 3.500 kg era remolcat per la grua quan es va soltar del sistema d'enganxament i va acabar xocant contra la paret externa de l'aquarterament

La comandància de la Guardia Civil de Navarrés ha patit danys al seu mur després de que un camió de mercaderies perdés l'enganxament de la grua que el transportava.

Els fets van ocórrer ahir al migdia. Un camió de càrrega es va avariar després de patir un accident i una grua es va traslladar fins al lloc on es trobava per a realitzar el servei d'assistència per remolcar-lo.El vehicle de 3.500 kg era remolcat per la grua quan es va soltar del sistema d'enganxament i va acabar xocant contra la paret externa de l'aquarterament, situat al carrer Font.

Un incident que afortunadament no ha deixat cap víctima, només considerables danys materials.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.