NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim celebra el dia de la festivitat al Santíssim Crist de la Sang

el dilluns 27 d´agost

Benigànim va celebrar el dilluns 27 d'agost el dia de la festivitat al Santíssim Crist de la Sang. A les 12 del migdia una missa solemne va omplir el temple parroquial del poble de festers, veïns i fidels. L’església, alçada en el seu honor al segle XVII, barreja els estils gòtic i renaixentista, i va ser declarada monument nacional en 1983, sent un dels edificis històrics de més valor del municipi.

 

 

A les 20.00 hores de la vesprada, començaria la processó en honor a Sant Miquel Arcàngel, al Santíssim Crist de la Sang i la Divina Aurora, on van estar presents els festers, la corporació municipal,, veïns i fidels en una processó multitudinària plena de devoció i emoció.

 

 

Una dotzena de portadors duen a muscles al Crist de la Sang i la banda de música segueix la imatge pels carrers de Benigànim, on esperen els veïns per veure'l passar també amb molta devoció. Les diferents comparses i càrrecs acompanyarien la imatge en tot moment. Grans i menuts caminaven en silenci.

 

 

Les dones portarien a la Divina Aurora, adornada amb flors roses i blanques. Els festers de 2018 marxaven darrere amb ciris que anaven enlluernant els passos.

 

 

Una jornada on tot el poble s’entrega per complet a les seues imatges.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.