NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim va viure un dels actes més emocionants de les seues festes amb la presentació de la Regina 2018 i Cort d'Honor

La Regina 2018 és la jove Clara Sanchis.

Benigànim va encetar les seues festes patronals i de Moros i Cristians amb l'acte de presentació de la seua Regina 2018, Clara Sanchis, i la Cort d'Honor, celebrada el divendres 24 d'agost. Un acte multitudinari que tot el poble espera amb il·lusió, ja que estan tot un any per poder començar els dies grans i posar en valor el treball dels joves del poble. A les 23:30 hores de la nit els presentadors d'enguany, Silvia Moscardó i Guillem Sanchis obririen la gala al Parc Beata Inés, ple de gom a gom.

Primer, pujarien a l’escenari els patges de la Regina i el President i la Regina 2017, Almudena Vañó, acompanyada del President de Festes 2017, Joan Benavent, i de l’alcadessa de Benigànim, Amparo Canals.

Així començaria la presentació dels vertaders protagonistes, dels festers 2018. Un grup format per 49 joves, 21 xiques i 28 xics, que enguany compleixen la majoria d’edat. Elles amb vestit blanc i ells amb tratge. Els festers imposarien la banda a les festeres, i elles l’escarapela a ells.

El President de Festes 2018, Josep Moscardó, i la Regina 2018, Clara Sanchis, s’imposarien respectivament la banda i l’escarapela. Més tard, seria la Regina 2017 qui amb l’ajuda de l’alcaldessa coronaria a la Regina 2018, moment emocionant amb tot el poble en peu i que va comptar amb un sonor castell de focs d’artificis.

Les Regines van intercanviar els trons. La recent proclamada Regina 2018 posaria el distintiu honorífic a l’alcadessa marcant l’inici de les festes.

Un acte on es va fer un detall a la Regina de Festes de 1968, Ana Mari Vidal i es va recordar als festers de fa 25 anys, representats per la Regina Cristina Benavent i el President de Festes de 1993. Les Regines i Presidents de Festes de Llutxent i Quatretonda van fer un obsequi a les Regines 2017 i 2018 com a mostra de germanorTambé els festers van rebre un detall dels seus màxims representants.

La Regina 2018 posaria l’escarapela com a Fester d’Honor al Regidor de Festes pel seu suport. Els representants de la Junta Central de Moros i Cristians van regalar un ram a les Regines. Tots en peu van gaudir de l’Himne, que amb el tradicional vals, posaría fi a una nit màgica a Benigànim.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.