NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim acomiada les seues festes patronals i de Moros i Cristians 2018 amb la festivitat de la Divina Aurora

La tradicional mascletà va ser a càrrec de la pirotècnia Aitana.

Benigànim va celebrar la festivitat de la Divina Aurora el dimarts 28 d'agost, que posaria el punt i final a les seues festes patronals i de Moros i Cristians de 2018.

Un passa carrer encetaria la jornada amb tots vestits de gala. El blanc immaculat predomina en la gran majoria dels vestits de les festeres, que van del braç dels seus acompanyants per a participar en la missa dedicada a la Divina Aurora. També les autoritats s’unirien al passa carrer a les portes de l’Ajuntament fins arribar a l’església, on té lloc la missa.

Tot el poble passeja pels carrers fins el parc de la Beata Inés, on tindria lloc la mascletà, a càrrec de la pirotècnia Aitana.. Un espectacle de trons ensordidors amb el que grans i menuts van gaudir i viure amb emoció, ja que amb aquests últims actes, es donarien per acabades les intenses festes de 2018.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.