NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Montaverner acomiada les seues festes 2018 amb la divertida Retreta

A mitjanit començaria aquest últim acte de les comparses, on predomina sobretot el bon humor.

El divendres 31 d'agost Montaverner va acomiadar les seues festes amb la divertida Retreta.

A mitjanit començaria aquest últim acte de les comparses, on predomina sobretot el bon humor. Així va començar una desfilada plena de missatges, balls i disfresses que van arrancar més d'un somriure als veïns que es van apropar i eixir al carrer per veure aquest espectacle festiu.

Els jugadors de la selecció espanyola i de tots els equips, van fer aparició per disputar un partit com cal, amb àrbitre, samarreta i porteria

També vam veure un convent sobre rodes...Unes monges molt serioses van començar la seua marxa. Però tot va canviar en qüestió de segons. Quin ball es marcaren al ritme de les bandes que les acompanyaven. Això sí que és marxa!

Desfilaren fins i tot els legionaris i les contrabandistes, molt animades amb càntics que els feren sentir al llarg del recorregut

Una carrossa molt treballada s'obria pas per gaudir novament d'ell: d'Elvis Presley, un dels moments més sorprenents. Els assistents gaudiren amb una extensa col·lecció de personatges que van eixir del Convent Transylvania

I amb el Postureo Tuareg, els carrers es van omplir sens dubte de color i fantasia. Una legió d'unicorns va envair el poble amb una coreografia molt xula. Els flamencs tan de moda, els van acompanyar per acabar d'arrodonir una retreta repleta de bons moments. 

I per acomiadar les festes de la millor manera, els veïns gaudirien de la millor música amb orquestra després d'aquesta desfilada amb tant bon humor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.