NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Atzeneta d'Albaida celebra la X edició de la Mostra d'Artesania i Gastronomia

Amb l'objectiu de potenciar els productes locals.

Atzeneta d'Albaida ha celebrat la Setmana Cultural i la X Mostra d'Artesania i Gastronomia, on el municipi es va omplir d'actuacions, tallers, teatres i productes locals.

El divendres 31 d'agost encetaria el seu primer dia amb una cercavila del grup de dolçainers La Lligassa, des de l'Ajuntament fins a la plaça del Calvari, on veuríem diferents tallers de manualitats i d'artesania.

Amb els carrers engalanats, els visitants van gaudir de nombroses paradetes repletes d’art, menjars, feines tradicionals, cuir, figures, xapes, peces de fusta....Els més menuts participaren en els tallers de pintura i figures de fang per conèixer de prop aquestes tasques manuals. Així com amb alguns jocs de tota la vida.

Una iniciativa que va nàixer amb l'objectiu de potenciar els productes locals i els oficis artesanals, així com d'impulsar el turisme d'interior.

Més tard els visitants d'aquesta gran cita, gaudirien d'una dansà popular i una exhibició de balls a càrrec del grup de danses local La Lligassa. Per la nit, Urbàlia Rurana, un dels grups més veterans de la música tradicional tancaria un primer dia replet de bon ambient.

El segon dia de la mostra, els jocs i tallers infantils farien les delícies dels més menuts. I les animacions i actuacions musicals baixarien el teló d'aquesta dècima edició de la Mostra.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.