NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El centre de persones adultes Francesc Bosch i Morata posa en marxa la campanya 40 anys d'educació popular a Xàtiva

S'estén fins a tot 2019.

El proper dimarts 18 de setembre a les set de la vesprada l’EPA de Xàtiva, Francesc Bosch i Morata, a més d’inaugurar el curs, posa en marxa la campanya batejada com “40 anys d’educació popular a Xàtiva” amb una conferència de Gustau Muñoz, de la Universitat de València sobre “Educació al llarg de la vida, emancipació i ciutadania activa”. Aquest cicle compta amb l’organització del centre i l’associació de persones adultes.

Per tal motiu s´ha programat tot un seguit d’activitats que s’allargaran fins a desembre de 2019 i que es divideixen en tres fases; la primera d’aquest setembre a desembre d’enguany; la segona de gener a juny de l’any vinent on està previst instal·lar una escultura de Miquel Mollà.

La tercera fase, de setembre a desembre de 2019 plasmarà eixe pont que s’ha volgut construir entre les iniciatives de la II República amb les d’aquest centre que fa 40 anys que està funcionant.

Fins a finals d’any es gaudirà de conferències, concerts com el de Pepe Botifarra i Pau Cháfer previst per al 24 d’octubre, un seminari càtedra Paulo Freire o projeccions de pel·lícules. L’aniversari arriba, a més amb reivindicacions, com la recuperació d’una plaça de professorat o el poder arribar a impartir Formació Professional i Contínua.

L’últim acte d’aquesta primera fase tindrà lloc el 19 de desembre, serà de poesia i música amb Marc Granell, Begonya Pozo i Vicent Berenguer.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.