NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament d'Ontinyent, la Generalitat i la Diputació de València acumulen més de 3 milions d'euros d'inversió en plans d'ocupació

En la II edició del programa Avalem Joves s'ha contractat a 42 joves.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la directora general del SERVEF, Rocío Briones, han rebut als 42 beneficiaris de la II edició del programa Avalem Joves. I es que el Consistori, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València acumulen més de 3 milions d’euros d’inversió en plans d’ocupació en aquesta legislatura a Ontinyent, on l’atur ha baixat en més de 20 punts.

En l’acte de recepció dels joves es va valorar el treball conjunt de les administracions, que ha permès crear 209 llocs directes en l’actual legislatura, a través de plans com Avalem Joves Plus. En total, 1.950.000 euros de la Generalitat, 830.000 euros l’Ajuntament i 300.000 la Diputació per crear nous llocs a la ciutat.

Avalem Joves Plus” integra els programes EMCUJU i EMPUJU, dotats amb fons europeus i autonòmics, dels quals el Consell destina a Ontinyent 650.000 euros i el Consistori complementa amb altres 220.000 euros per a equiparar les retribucions d'aquests beneficiaris a la resta de treballadors municipals. Tots els contractats treballaran durant 12 mesos. Dels 42 joves contractats, 31 estan titulats, ocupant llocs de feina als diferents departaments de l’Ajuntament. A més, s’ha procedit a la contractació d’11 persones no titulades.

Per la seua part, la directora general del SERVEF va destacar positivament l’evolució de la desocupació a la localitat.

Des de l’Ajuntament es va encoratjar als participants del programa a aprofitar l’experiència per a formar-se i millorar la prestació de serveis a la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.