NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals enceta la seua Fira de Setembre donant continuïtat a les innovacions incorporades l'any passat

Comptarà amb gran participació de col.lectius locals.

Demà dijous a les nou de la nit, Canals alça el teló de la seua Fira de Setembre que abasta 10 dies d’actes, això sí, concentrats als caps de setmana. De destacar és la gran participació de les associacions locals en l’organització del programa i ja l’alta inscripció a moltes de les activitats clàssiques com les 3.000 persones que gaudiran de la Mostra de Paelles.

En aquesta Fira de Canals 2018 trobem novetats com l’ampliació amb una nova localització, la plaça Josefa Fito, del sopar al carrer; una desfilada de Moros i Cristians amb moltes sorpreses o més impuls a la Fira dels Xiquets que compta amb un espai propi al BIM, Butlletí d’Informació Municipal. Tot i així la Fira consolida la línia encetada l’any passat on les innovacions van fer que l’ambient festiu es visquera per tots els carrers.

A més de sopars al carrer, el programa inclou molta música com els concerts de Mago de Oz, Javier de Pecos; The Red Velvets, Celtas Cortos o la Festfira Rock; cultura amb l’exposició de fotografia o la Fira d’Artesania, folklore amb la Mostra de Danses on el grup convidat d’enguany ve de Puertollano, tot tipus d’exhibicions i competicions esportives i diversió assegurada amb per exemple la carrera d’obstacles solidària o la Colors Run. Tot actes que s’esperen realitzar amb total normalitat però si plou l’Ajuntament ja ha preparat un pla alternatiu; per exemple totes les actuacions del Pont del Riu es traslladarien al pavelló municipal Ricardo Tormo.

L’oratge, per tant, no impedirà que la Fira de Setembre de Canals 2018 siga novament un èxit, tan pròxima i popular com sempre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.