NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les festes patronals a Sant Antoni Abat de Canals ja són Festes d'Interès Turístic Nacional

Un reconeixement del que gaudiran a partir d'ara tots els anys.

Les festes patronals Sant Antoni Abat de Canals han estat declarades com a Festes d’Interès Turístic Nacional. Unes festes que se celebren en gener, on es commemora al seu patró iniciant-se amb la tradicional Foguera. Després d’un treball intens des de la regidoria de Fira i Festes de l’Ajuntament, la Secretaria d’Estat de Turisme va comunicar ahir l’esperada notícia al seu alcalde, Ricardo Requena.

Un procés que van encetar la regidora de Fira i Festes i l’alcalde de Canals presentant en un primer moment la petició al Secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. L’àrea tècnica del departament de Turisme de l’Ajuntament va enviar tota la informació requerida a l’Agència Valenciana de Turisme, responsable de revisar que tota la documentació fora correcta per a fer-la arribar al Ministeri de Turisme a Madrid.

Un reconeixement del que gaudiran a partir d’ara tots els anys els canalins i canalines.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.