NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals llança una campanya informativa i d'empoderament de la dona en la Fira de Setembre

Compta amb la col.laboració de Peroleres per la Igualtat.

Una nova associació ha nascut amb força a Canals amb l’objectiu de convertir-se en un observatori de desigualtats i una font d’empoderament de les dones. Parlem de “Peroleres per la Igualtat”, que compta amb el suport de l’Ajuntament, tant és així que han sigut les elegides per a col·laborar en aquesta edició de la Fira de Setembre en una campanya informativa i feminista perquè la festa estiga lliure d’agressions sexistes. Es farà amb un estand que estarà present durant tres dies en diferents punts i actes

Aquesta campanya es suma a altres posades en marxa en la Fira de Setembre durant aquesta legislatura com el control per part dels joves davant l’ús i abús de l’alcohol i drogues; altra de foment del reciclatge o la de l’any passat que es presentava amb el hastag No és No.

Peroleres per la Igualtat la formen actualment 26 persones i per a qui vullga més informació, ací teniu els contactes.Per altra banda, el concurs de Selfies torna a Canals en aquesta Fira de Setembre en la que ja serà la setena edició. L’èxit dels últims anys ha fet que es faça més gran i gràcies als col·laboradors Tinta Móbil, Yoigo Canals i Phone House, els premis s’amplien fins als cinquè primers classificats per valor de 1.000 euros.

Per a participar sols es necessita un smartphone, tindre un perfil a Twitter i/o Facebook i seguir el perfil de l’Ajuntament de Canals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.