NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Conselleria premia a Xàtiva per la seua Setmana de la Mobilitat

A més, arranca l'edició del 2018 amb cinc activitats.

L’Ajuntament de Xàtiva serà un dels premiats en la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible que es celebra el proper dilluns gràcies a l’organització participativa de la Setmana de la Mobilitat; concretament ha obtingut un dels quatre premis atorgats per Conselleria a ciutats mitjanes, d’entre 20.000 i 50.000 habitants. Curiosament, el premi arriba amb la imminent celebració d’una nova edició de la Setmana de la Mobilitat que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre i on s’han seleccionat cinc activitats d’entre les tretze que han proposat les diferents entitats que formen pas de la Mesa i on s’han sumat en l’organització la comunitat educativa i l’associació de veïns del Raval.

Així durant el matí del proper dilluns, 17 de setembre, es durà a terme el servici de bus urbà gratuït a l’hospital per incentivar els beneficis de l’ús del transport públic. Per al dimarts 18 els més menuts seran els protagonistes amb els Carrers Oberts als jocs durant tot el dia al carrer Azorín. El dimecres 18 es realitzarà l’activitat del Laberint de la Ciutat, que consisteix en un concurs de fotografies sobre mobiliari urbà mal situat que cal reubicar. Hi haurà tres premis.  El dijous 20 de matí serà el moment de la “Bicicletada Escolar” on participaran els alumnes de cinquè i sisè de primària dels diferents centres educatius de la ciutat i consisteix en un recorregut per circuit urbà que començarà a les 10 del matí. Finalment, el divendres 21 s’ha organitzat l’activitat de Discapamirada en la qual s’exposaran les fotografies presentades en el Laberint de la Ciutat a l’Albereda Jaume I. Per la vesprada, a les set, hi haurà una xerrada a l’Associació de veïns del barri del Raval. Després a les 20’30 hores al carrer Ventura Pascual, col·legi públic Martínez Bellver, es farà un sorteig d’una bicicleta elèctrica entre els posseïdors de la Targeta urbana. Després hi haurà sopar d’entrepà i la projecció de la pel·lícula “La Bicicleta Verde”. A més del 18 al 21 hi hauran jocs infantils al carrer Azorín, al barri del Carme.

Per altra banda, l’Ajuntament també ha instal·lat 11 noves marquesines a les parades de bus i una parada de taxi al llarg de la localitat. La mesura forma part del PMUS, Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.