NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XI Mostra Gastronòmica amb la celebració del World Paella Day

No faltarà el concurs de pebrera farcida

Del dilluns 17 al dissabte 22 de setembre, Oliva celebra l’onzena edició de la Mostra Gastronòmica. A cites ja clàssiques com el concurs amateur de Pebrera Farcida i les Escoles al Mercat es sumen altres novedoses com l’Oliva World Paella Day. Donat que el proper 20 de setembre es commemora per primera vegada aquesta cita mundial de la paella, la localitat s’afegeix a l’efemèride però el dia 22 i ho farà amb una paella gegant al Parc de l’Estació i música en directe de S.A. For Dixilieland Band amb la col·laboració de Gastroliva, Tot Arròs i la Federació de Falles.

L’altra activitat que s’enceta enguany són les visites guiades “Oliva Gastronòica” que tindran lloc del 21 al 28 de setembre.També el dissabte 22 serà el dia del V Concurs Amateur de Pebrera Farcida que s’iniciarà a les 9 al Mercat Municipal amb la presentació dels plats i entre les 10 i 12 es procedirà a la valoració i deliberació del jurat que enguany estarà compost epr el president de Gastroliva, Paco Oltra “Soqueta”, Maria Morant, fallera major d’Oliva, Juan Torres, gerent de Vinoliva, Maria Tomás, presidenta de l’Associació de Boxieteres i Artesans de Fil i Nela García de “Cocinemos juntos en mi cocina”. Tot seguit es farà el Taller Junior de Coques amb Pepe Coatina i Xavier Blasco.

Per últim en l’activitat “Escoles al Mercat”, en aquest 2018 seran els alumnes de 5è de primària, els que, dividits en quatre grups d’escolars diaris, visitaran el Mercat Municipal del dilluns 17 al dijous 20.

Tot un seguit d’activitats dirigides tant a menuts com majors que destaquen la importància de la gastronomia d’Oliva com part de la seua cultura i referent per al turisme.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.