NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Homenatge a la jubilada més major

Dins de les Festes de Setembre de Beniarjó

El dijous 13 de setembre, els Pensionistes i Jubilats foren els protagonistes de les festes de setembre de Beniarjó en el dia de Sant Cosme i Sant Damià. Així a les onze i mitja del matí un passa carrer amb l’acompanyament de la Banda de Música Ausiàs March va recollir als pensionistes a la llar dels jubilats i aquesta associació fou l’encarregada d’homenatjar al membre més major de la mateixa que en aquest 2018 ha recaigut en Teresa Albiñón Almiñana, de 95 anys, que encara que no és natural de Beniarjó porta més de 40 anys al poble.

Teresa fou agasajada en sa casa. Els seus companys, familiars i representants municipals a més de les mostres d’afecte, l’obsequiaren amb un gram ram de flors i una placa commemorativa que va rebre de mans de l’alcalde.

Seguidament tota la comitiva es desplaçaria fins l’església per assistir a la solemne missa en honor als Sants Metge i d’ahí al restaurant Molí Canyar per gaudir del dinar de germanor amb la gent gran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.