NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Comissió de Festes 2018 brilla en la presentació

Paula Nácher és coronada Regina

Ja han arribat les dates més esperades i desitjades pels veïns d’Atzeneta d’Albaida i l’arrencament de les celebracions patronals en honor al Santíssim Crist de la Fe i de Moros i Cristians va tenir a tota la comissió de festes com protagonistes. Així Reina, Festers i Dames es lluïren en un acte ple d’emocions i sorpreses on el punt àlgid fou quan la Regina del 2017, Ana Miñana, posava la banda i coronava a la nova representant del poble, Paula Nácher.

L’alcalde també va tenir paraules d’agraïment a la Comissió de Festes de 2018, per la il·lusió, el treball i la cura que han mostrat durant tot l’any amb l’objectiu de confeccionar unes festes al gust de tots.

La comissió, presidida per Jorge Payá la formen vuit homes, entre ells un diputat provincial, Modesto Martínez; la Regina, els seus patges i la seua Cort d’Honor, deu xiques joves que acaben de complir la majoria d’edat. Tots ells han fet pinya per oferir el millor programa possible amb algunes novetats.

L’acte va comptar amb els presentadors Isidro i Maria. En ell les dames reberen la banda de mans de la Regina i un ram de flors per part dels festers mentre elles col·loquen una flor en la seua solapa. A més, els quintos de les dames, nascuts al 2000 i 2001 també pujarien a l’escenari per lliurar un detall. Però, sens dubte, una de les grans sorpreses de la nit fou descobrir a qui seria el mantenidor, encara que ja ha actuat com a tal varies vegades. Parlem de Julio Tormo, presentador del programa “Anem de Festa”.

Julio Tormo, malgrat haver nascut a València, al barri de Russafa, sempre ha estat vinculat al poble.

El fermall d’or el posaria, com no, l’himne de la Comunitat Valenciana que fou cantat per tots. Després tots acudirien al pavelló municipal on tindria lloc el sopar de gala.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.