NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II edició campanya "Hora de Tornar"

Més establiments participants i més premis a repartir

La tornada de les vacances té premi a Ontinyent per segon any consecutiu. L’àrea de Política Econòmica de l’Ajuntament junt a les associacions de comerciants Comerç In, SOC, AHVAL i ACIS Sant Rafel promouen la II edició de la campanya “Hora de Tornar”, en la qual es repartiran 3.500 euros en premis entre aquells que realitzen compres a la ciutat a través de butlletes rasca-rasca.

Una iniciativa que té com a objectiu contribuir en l’impuls de l’economia local i reactivar el consum en el mes de setembre.

En aquesta segona edició es triplica amplament la xifra d’establiments participants, de 51 a 160, així com en premis, on s’ha passat dels 2000 euros de l’any passat a 3500 repartits en 12 premis de 50€, altres 30 de 30€, 50 de 20€ i 100 de 10€, als que podran optar els clients amb les butlletes rasca-rasca que es lliuraran als establiments adherits a la campanya des de hui divendres 14 de setembre fins al diumenge 7 d’octubre.

A més, dins de la campanya s’integren altres activitats com el sopar popular que organitza SOC a la Plaça del Barranquet el 22 de setembre, passa carrers amb cabets o tabalets, i actuacions musicals.

Paral·lelament durant la campanya Comerç IN potenciarà el reciclatge per cuidar el nostre entorn regalant una bossa reutilitzable a tots els que compren als establiments membres de l’associació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.