NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració de la Fira de Setembre

Amb la tallada de cinta i la fotografia com protagonista

La Fira de Setembre de Canals s’encetava ahir dijous a les nou de la nit amb la tradicional i simbòlica tallada de cinta a càrrec de l’alcalde, regidora de festes i les festeres de gràcia de Sant Antoni 2018, la xiqueta Melina Sancho i la jove Carmen Salvador. Seguidament la comitiva passaria per l’Avinguda Vicent Ferri amb l’acompanyament de dolçaina i tabal per desplaçar-se fins al Centre Cultural Ca don José on tindria lloc el primer acte oficial, el lliurament de premis i inauguració de l’exposició del trenta-sisè concurs de fotografia “Fira de Setembre”. Josep Pator aconseguiria el primer premi de 110 euros per aquesta obra titulada “Foto 3”.

El segon classificat, amb 100 euros de premi fou David Fayos per “Fum i Flames”; tercer amb 90 euros, Vicent Bermúdez per “Foguera de Canals” i quart lloc per a Ricardo Enrique Climent que s’emporta 70 euros per Ganchos. En total al certamen es presentaren 54 fotografies de 12 autors, molts d’ells d’AFCA però també provinents d’associacions de pobles veïns. La tècnica és en color i la temàtica local però com veiem als treballs guardonats, la majoria elegeix les festes de Sant Antoni.

L’exposició romandrà oberta fins al 30 de setembre. (T’he baixat fotos) La primera nit de fira fou tot un èxit amb ple absolut en totes les cites com foren els sopars al carrer; l’espectacle musical “Hollywood” i el concert de Mago de Oz.

I així, Canals, obri les portes de la Fira de Setembre amb un programa carregadet d’actes que s’estenen durant dues setmanes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.