NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El cost total de la Ciutat de l'Esport de Xàtiva es xifra en més de 13 milions d'euros

Un sobrecost que ronda el 70%.

Fins el moment, el cost total de la Ciutat de l’Esport de Xàtiva es xifra en més de 13 milions d’euros. Així ho va fer constar el regidor d’Hisenda en la seua intervenció al plenari del passat dissabte, en el punt on es debatia sobre la modificació dels pressupost per poder afrontar el pagament de les darreres sentències judicials que condemnen a l’Ajuntament a abonar 354.978, 58 euros a Acciona Infraestructuras SA. La instal·lació comptava amb un pressupost inicial de 7,7 milions d’euros i per tant el sobrecost ronda el 70%. El desviament d’una línia d’alta tensió, ampliacions de l’obra i treballs al marge del projecte i indemnitzacions per l’expropiació de terrenys donen, per tant, aquesta xifra, 13.008.000 euros.

D’altra banda ja es sap quan començaran les obres per al cobriment de la piscina de la Ciutat de l’Esport. Serà a principi d’octubre i es prolongaran fins el proper mes de març. El projecte compta amb un pressupost d’uns 800.000 euros i està inclòs al Pla Director d’Inversions.

El plenari del dissabte també va aprovar per unanimitat el compte general de l’exercici 2017 que, junt a l’any anterior ha suposat un esforç considerable en la reducció del deute a llarg termini. El deute bancari s’ha situat en 7,97 milions d’euros, que sumats al de tipus comercial, de 2,6 situen l’endeutament financer total en 10,5 mions a fina de 2017. Finalment el plenari va aprovar una moció contra la instal·lació de l’abocador de Barxeta, moció que va estar presentada per EU.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.