NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria inicia les obres de recuperació ambiental del paratge El Salido

Així com de la creació d'una Aula Natura amb el suport de la Diputació.

L’Olleria ha iniciat les obres de recuperació ambiental del paratge natural “El Salido”, situat al peu de la Serra Grossa que permetran la regeneració de l’espai i la creació d’una Aula Natura. Aquesta iniciativa, amb una inversió total de 91.500 euros, format part del Programa de Recuperació d’Espais Degradats que desenvolupa l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. La corporació provincial aporta el 80% del cost, 73.200 euros i el consistori de l’Olleria el 20% restant, 18.300 euros. El diputat d’aquesta àrea, Josep Bort visitava ahir la zona per conèixer aquest projecte que servirà, a més, d’estudi i experiència pilot.

Aquest és un treball multi-disciplinar en el que han participat tot tipus d’especialistes.

Per tal d’afavorir l’ús del paratge com espai d’esbarjo i potenciar el seu valor social i natural també s’instal·larà mobiliari rústic de pedra i fusta i es restaurarà un dels edificis per condicionar-lo com a Aula Natura.

El Salido és un espai de propietat municipal que es troba abandonat. La zona va servir en el passat com a refugi per a ramats de cabra i ovelles i en la que es va produir un incendi forestal al 2005.  Entre les actuacions es restauraran els accessos, es recuperaran els murs de pedra i altres construccions etnogràfiques existents. També inclourà tractaments silvícoles, la neteja de l’espai i la plantació d’arbres i arbusts autòctons mediterranis per tal de recuperar la coberta vegetal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.