NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàtiva rep al doble campió del món d'atletisme Màster 40 Octavio Pérez

L'Ajuntament li feia entrega d'un socarrat com reconeixement.

L’atleta xativí Octavio Pérez es proclamava el passat cap de setmana campió del món de 800 metres i de 4x400 metres màster 40 al Mundial que es va celebrar en Màlaga. Un colofó perfecte per a una gran temporada on ha penjat al seu palmarès un total de vuit medalles, set d’or i una de plata. Motius de pes per merèixer un homenatge en la seua ciutat on fou rebut en l’Ajuntament per membres de la corporació, amics, família i companys del CAX.

El Mundial ve després d’aconseguir vèncer als campionats d’Espanya i Europa i no són fruit de la casualitat.

Octavio Pérez és atleta, entrenador personal i un gran motivador i assegura que per aconseguir tan important gesta només s’ha de creure en un mateix. En l’acte, l’atleta va obsequiar a l’Ajuntament amb una instantània de la final dels 800 metres on es veuen als sis corredors que es van disputar els metalls fina a l’últim instant. Per la seua part, l’Ajuntament li feia entrega d’un socarrat com reconeixement.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.