NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva participa en la multitudinària Bicicletada Escolar per la Setmana de la Mobilitat

Amb la participació d'un miler d'alumnes de Primària i Secundària.

Un miler d’alumnes de la ciutat, de cinquè i sisè de Primària i enguany com a novetat també de Secundària col·lapsaren ahir de bicicletes les carreteres xativines. La “Bicicletada Escolar” fou tot un èxit i ja s’ha convertit en un acte repetidor dins de la Setmana de la Mobilitat. A les nou i mitja del matí començava la concentració en la plaça Sant Pere per passar per cadascun dels centres i arreplegar així als altres participants que es sumaren a la marxa.

La comunitat educativa s’ha implicat així en l’organització de les activitats incloses a la Setmana de la Mobilitat i és que els objectius d’aquesta Bicicletada són nombrosos i avantatjosos per al medi ambient, per a la salut, per estalviar temps i com no perquè aquest mitjà de transport promou com ningú la mobilitat sostenible.

Una exposició de fotografies, xerrada, sorteig d’una bici elèctrica, sopar d’entrepà i la projecció de la pel·lícula “La Bicicleta Verda” al carrer Ventura Pascual han donat per conclosa hui divendres aquesta Setmana de la Mobilitat, premiada aquest dilluns per Conselleria dins de la III Edició dels premis de la Setmana Europea de la Mobilitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.