NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva conclou la Setmana de la Mobilitat 2018

Les activitats de Discapamirada, la xerrada i la projecció de la pel.lícula La Bicicleta Verde van tancar el programa.

El divendres 21 de setembre, l’agenda d’actes promoguda per l’Ajuntament de Xàtiva per a la Setmana de la Mobilitat 2018 va estar molt atapeïda. A la glorieta José Espejo i baix el títol “Discapamirada” es van exposar les fotografies presentades en El Laberint de la Ciutat que mostren el mobiliari urbà mal situat que cal reubicar i les dificultats dels desplaçaments que apareixen a conseqüència de les barreres arquitectòniques. Ja per la vesprada va haver una xerrada a l’associació de veïns del barri del Raval.

A partir de les vuit i mitja els actes es traslladaren al carrer Ventura Pascual, al col·legi públic Martínez Bellver que ha sigut objecte d’intervenció per a la pacificació del trànsit als accessos dels centres educatius.

I així aquest carrer es va convertir en tot un cinema d’estiu on els assistents van poder gaudir de la projecció de la “La bicicleta verde”, la primera pel·lícula dirigida per una dona en Aràbia Saudita i un posterior sopar d’entrepà.

Al dia següent es va sortejar una bicicleta elèctrica entre els posseïdors de la Targeta Urbana, últim acte de la Setmana de la Mobilitat que un any mes ha promogut un model de ciutat que situa a les persones en el centre de l’acció municipal. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.