NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva posa en marxa un nou servei gratuït d'atenció psico-oncol.lògica

El nou servei estarà disponible a partir de la setmana que ve en les dependències del departament de Benestar Social a la casa del carrer Engai.

L’Ajuntament de Xàtiva i l’Associació Espanyola contra el Càncer han arribat a un acord de col·laboració per a la creació d’un nou servei d’atenció psico-oncol·lògica per a malalts de càncer i familiars. El nou servei estarà disponible a partir de la setmana que ve en les dependències del departament de Benestar Social a la casa del carrer Engai.

Els dimarts de matí es prestarà consulta psico-oncol·lògica. Per a les atencions individuals, cal demanar cita prèvia telefonant al 96 339 14 00. Tots els dimecres de matí es prestarà assessorament a tota persona que ho requerisca, sense necessitat de demanar cita prèvia. A més, el segon dimecres de mes, una treballadora social prestarà assessorament en matèria de sol·licituds d’ajudes i altres tràmits.

L’any passat es produïren al voltant de 1.000 atencions relacionades amb aquest tema a l’hospital Lluis Alcanyís així trobar un espai fóra d’aquest àmbit és important per evitar la saturació i els desplaçaments a València.

Un servei que és totalment gratuït gràcies a la solidaritat de la gent de la que també podrà fer gala aquest diumenge en Xàtiva participant en la Runcàncer.

Una carrera que partirà a les deu del matí des de l’Albereda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.