NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jorge Rodríguez afirma que buscarà la fórmula per a presentar-se a l'alcaldia d'Ontinyent després de la prohibició del PSOE

L'executiva local també ha mostrat el seu rebuig i la seua decepció amb els òrgans de direcció del PSOE.

Ràbia, decepció, tristesa i sorpresa és el que sent Jorge Rodríguez després de conèixer la decisió del PSOE que li prohibeix presentar-se a les pròximes eleccions municipals del 2019 baix les sigles del partit. Un veto que no li deixa més opcions que buscar la fórmula idònia per presentar-se a l’alcaldia i seguir defenent els interessos de la ciutat i els veïns d’Ontinyent.

Per a Rodríguez s’obri així ara un període de reflexió junt a la militància.

La decisió va ser comunicada ahir dimarts per carta per la Comissió Executiva Federal a la direcció autonòmica, provincial i comarcal del PSPV on Ferraz recorda que sobre Jorge Rodríguez pesa una suspensió cautelar de militància, després de la seua detenció i investigació en l’operació Alqueria. El president i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig també s’ha manifestat considerant que aquesta no és una decisió irreversible i ha obert la porta a que Ferraz canvie d’opinió quan s’alce el secret de sumari.

L’executiva local també ha mostrat el seu rebuig i la seua decepció amb els òrgans de direcció del PSOE al considerar-la una mesura injusta i arbitrària, que no respecta el dret a la presumpció. I continuen amb que la decisió vulnera el codi ètic del PSOE en el qual s’estableix que no s’apartarà a cap càrrec públic fins l’obertura de juí oral.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.