NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia celebra la primera edició del Compost Festival

Impulsada pel restaurant local FUSTA per a recaptar fons per al seu projecte de Cuina Circular.

Gandia ha celebrat hui la primera edició del Compost Festival al Mirador dels Borja, una iniciativa del restaurant local FUSTA, amb la col·laboració del departament de Gestió Responsable del Territori, amb l’objectiu de recaptar fons per al seu projecte de Cuina Circular.

Amb l’objectiu d’aconseguir que la seua cuina siga 100% sostenible, des del restaurant han iniciat una campanya crowdfunding a la plataforma lateuaterra.org, que finalitza el pròxim 5 d’octubre, per tal d’aconseguir els 4.800€ que necessiten per a la compra d’una trituradora i un compostador de residus, que després seran tractats i compostats als horts que els subministren els productes ecològics i de proximitat, tancant el cercle terra-llaurador-restaurant-terra.

Així va sorgir el Compost Festival, que ha comptat amb la participació desinteressada de músics i artistes. A més d’un punt de venda de davantals o bosses de FUSTA.

Una iniciativa d’un restaurant de Gandia compromès al 100% amb el medi ambient i els productes de qualitat i de proximitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.