NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia posa en marxa el programa Salut i Benestar-tardor 2018

Amb més de 50 activitats gratuïtes.

Gandia ha presentat les activitats, més de 50, obertes a tot el públic i de caràcter gratuït, incloses al programa “Salut i benestar-tardor 2018”. Com actes destacats tenim la continuïtat del programa d’alimentació saludable i l’activitat física a l’escola que enguany abasta a més alumnat de primària, fins a sisè i que comptarà amb la participació de la nutricionista Marianela Fernández; el professor d’educació física, Jesús Naveiro i Katia Banyuls, psicòloga.

Completa el cercle altra iniciativa novedosa que té com objectiu la millora dels menjadors escolars amb la col·laboració del xef Juan Llorca.

Entre més novetats també tindrà lloc la presentació de la campanya “Per la teua salut, Gandia: camina” a més de tallers sobre noves tecnologies o el joc patològic. Prevenció cardiovascular, dia sense càncer, presentació de llibres, taller prevenció trastorns alimentaris, altre contra l’assetjament escolar; d’auxili per a nadons o formació en urgències pediàtriques hospitalàries dirigides als mestres d’Infantil i Primària completen aquest programa tan voluminós, “Salut i Benestar-tardor 2018” que enguany, a més, s’enriquirà amb totes les propostes d’implementació de l’Estratègia de Promoció de la Salut i el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.