NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els comerços d'Ontinyent repartiran més de 4.000 bosses reutilitzables

Amb l'objectiu de reciclar, reutilitzar i reduir residus.

Ontinyent posa en marxa una campanya on es repartiran més de 4.000 ecobosses reutilitzables en els comerços locals. El Consorci de Residus, que aglutina 93 municipis de les comarques de la Vall d’Albaida, la Safor, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall de Confrents-Aiora, treballarà de la mà amb l’agrupació de comerciants Comerç IN i l’Ajuntament d’Ontinyent per a impulsar aquesta iniciativa amb l’objectiu de reciclar, reutilitzar i reduir residus en la localitat.

A més, el proper 26 d’octubre Ontinyent prendrà possessió com a membre de ple dret del Consorci de Residus.

En aquesta campanya es repartiran més de 4.000 bosses reutilitzables que segons facen servir els usuaris en les seues compres als comerços aniran omplint segells en la targeta que també els lliuraran. Quan arriben als 5 podran triar entre tres opcions com beneficiar-se d’un descompte, fer un donatiu o obtenir una bossa triple-eco a més de participar en un sorteig.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat el compromís i la participació dels comerços locals en aquest tipus de campanyes.

Una nova iniciativa per a impulsar la sensibilització de la ciutadania amb el medi ambient.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.