NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València actuarà en quatre trams perillosos de carreteres

Afecten als termes d'Anna, Llocnou d'en Fenollet, Barxeta i la Llosa de Ranes.

L’Àrea de Carreteres de la Diputació de València planeja cinc actuacions prioritàries en la demarcació de l’Alcúdia de Crespins i que afecten als termes d’Anna, Llocnou d’en Fenollet, Barxeta i la Llosa de Ranes. En un grup d’obres pressupostades en 1,5 milions d’euros s’inclou la del Pont de Canyes d’Anna, via principal d’entrada tant a la població com a la resta de municipis de la Canal, en la CV-580. La infraestructura suporta una intensitat mitjana diària de 7.000 vehicles, el 3,3% pesats. Als últims anys, el pont s’ha convertit, a més, en un punt molt concorregut d’aficionats al barranquisme i excursionistes ja que és la porta de baixada als coneguts Gorgos. El projecte contempla la reconstrucció de les voreres amb conduccions de drenatge i la instal·lació de nous sistemes de contenció mitjançant fixació química. Per refermar la seguretat es col·locarà una barana doble exterior.

En altre grup d’actuacions, aquestes amb 1,8 milions d’euros d’inversió, es reformarà el ferm, els millorarà el drenatge i s’adequaran els sistemes de contenció en un tram de 4 quilòmetres de la carretera que uneix Manuel i el nucli urbà de Llocnou, la CV-575. En la CV-573, que connecta Llocnou i Barxeta, a més del ferm es repararan els desperfectes als marges i es millorarà la senyalització, que és massa menuda. En la infraestructura sobre el riu Barxeta es projecta el fresat i la reposició del paviment.

Per últim en la CV-563 que enllaça la Llosa de Ranes amb la CV-41 d’Alzira a Xàtiva  també es reforçarà la seguretat vial. Ací, a més, es millorarà l’evacuació de les escorrenties i es col·locaran dispositius de protecció dels passos salvacunetes existents, amb el fi de prevenir les conseqüències dels impactes de qualsevol tipus de vehicle.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.