NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El camp de la Solana acull la presentació de l'Olleria CF i els equips de l'escola

L'objectiu de la temporada és la permanència.

L’Olleria Club de Futbol i els equips de l’escola es van presentar el divendres en el camp del Poliesportiu Municipal la Solana. Una temporada 2018/2019 que s’espera il·lusionant després d’aconseguir l’esperat ascens a Preferent amb l’objectiu de la permanència i l’adaptació a la categoria.

L’afició va omplir les grades per mostrar un any més el seu suport als jugadors del primer equip i a les futures generacions. L’escola compta amb més de 25 anys de recorregut formant esportistes i més xiquets que mai.

L’alcalde de l’Olleria, Julià Engó, i el regidor d’Esports, Enric Such, van destacar el paper de l’escola i la importància que suposa la pràctica de l’esport en les persones, i en concret el futbol, fomentant valors com la unió fent equip.

L’Olleria gaudeix d’un futbol amb molt bona forma i un futur que es preveu prometedor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.