NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benicolet redueix les fugides d'aigua un 70% amb una ajuda de 200.000 euros dels plans IFS de la Diputació

A més s'ha posat en marxa un menjador municipal, millora't les instal.lacions del poliesportiu i els accessos a diferents espais públics.

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, va visitar el passat divendres el municipi de Benicolet, a la Vall d’Albaida, per a conèixer de primera mà les obres i els projectes finançats amb els fons de la Diputació.

I es que la renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable de Benicolet ha fet possible que les fugides s’hagen reduït quasi un 70%. Aquestes obres de millora de l’eficiència s’han finançat amb prop de 200.000 euros rebuts a través dels plans d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València durant els últims dos anys.

La vicepresidenta acompanyada per l’alcaldessa de Benicolet, Llúcia Gregori, i per la resta de membres del govern local va comprovar els resultats les actuacions que s’han realitzat en diferents espais on s’han destinat les inversions de la corporació provincial.

A més d’aquesta d’actuació, s’ha posat en marxa un menjador municipal, millora’t les instal·lacions del poliesportiu i  els accessos a diferents espais públics.

En el que va de legislatura Benicolet ha percebut un total de 653.000 euros d’inversions de la Diputació, en les que s’inclouen les  del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de 2018 i 2019, i les del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) d’enguany. Amb aquestes inversions, la localitat de la Vall d’Albaida ha rebut vora 60.000 euros més que durant l’etapa anterior.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.