NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia de Crespins obri el nou pas per a vianants baix les vies del tren

Es licitarà en breu l'accés per a vehicles.

Després de quasi dos anys d’obres i múltiples negociacions, l’Alcúdia de Crespins ha inaugurat el pas per a vianants baix les vies del tren. Una esperada infraestructura que compta amb un gàlib reduït de 3,5 metres, un vial de 3,5 metres i una vorera accessible per a persones amb mobilitat reduïda que s’inclou dins del modificat d’obres complementàries del Projecte de Construcció del Nou Accés Ferroviari d’Alta Velocitat de Llevant, al tram Nus de l’Encina-Xàtiva Fase I i al nou subtram Moixent-l’Alcúdia de Crespins.

L’obra permet la comunicació de les dues parts del poble, objectiu prioritari d’aquesta legislatura i que contrasta amb la infraestructura ideada per l’anterior equip de govern que incloïa un mur i una passarel·la.

La següent i penúltima fase consistirà en condicionar les rampes d’accés per a vehicles amb un pressupost de 381.114 euros que ha d’executar el consistori. Aquests treballs es licitaran en breu amb un termini d’execució de tres mesos.

Adif ha costejat 1,3 milions d’euros de l’import total de la infraestructura mentre que el consistori finança 419.162  euros i la Diputació, altres 300.000. L’última fase del projecte contempla la urbanització de dues places en l’entorn urbà de l’estació.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.