NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Potries celebra la Nit Europea de la Investigació

Amb tallers i rutes per a conèixer el treball dels nostres científics.

Potries va celebrar el passat divendres la Nit Europea de la Investigació baix el lema “Viu la ciència!”. Una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana per primera vegada a la Comunitat que comptaria amb la participació alhora en més de 300 ciutats d’àmbit comunitari de més de 30 països.

Durant aquesta jornada de divulgació grans i menuts van conèixer de primera mà el treball dels nostres científics.

A través d’una ruta d’investigació de camp en el riu Serpis amb l’ambientòleg Ismael Aznar es van identificar i interpretar diferents elements de l’entorn que formen part de l’ecosistema fluvial. El Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez va acollir diversos tallers relacionats amb el treball que es realitza a Citrosol, empresa líder en tractaments post-collita, on van participar al voltant d’un centenar de xiquets.

D’aquesta manera, els més menuts van aprendre per exemple per què es podreix la fruita, per què brillen els cítrics i el seu procés de maduresa i recol·lecció. Així com gaudir dels estels amb el taller astronòmic de la nit.

Una jornada lúdica i molt divertida per apropar el treball científic als més joves de la localitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.