NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent posarà en marxa un Pla d'Inclusió Social per desenvolupar estratègies en favor dels sectors més vulnerables

Per elaborar el pla es tindrà com a referent el Pla Valencià d'Inclusió i Cohesió Social de la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant la posada en marxa d’un Pla d’Inclusió Social per desenvolupar estratègies en favor dels sectors més vulnerables. El Pla d’Inclusió i Cohesió Social 2019-2022 anirà aparellat a la reconversió del Consell Municipal de Benestar Social en Consell d’Inclusió i Drets Socials i permetrà conèixer situacions concretes, a través de les quals s’espera articular i impulsar polítiques que minimitzen els factors de risc d’exclusió social.

Per a la seua redacció compten amb una subvenció de 12.000 euros de la Generalitat. Per elaborar el pla, que tindrà com a referent el Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió Social de la Generalitat Valenciana (Pla VICS), l’Ajuntament treballarà amb un equip format per dos sociòlegs, professionals de consultoria, urbanisme i participació ciutadana així com dos arquitectes.

El Pla d’Ontinyent englobarà diverses àrees i permetrà desenvolupar accions estratègiques en benefici de la ciutadania ontinyentina més vulnerable. Entre eixos àmbits es troben sociolaboral; protecció de drets i d’accés a serveis públics com serveis socials, educació, salut, habitatge i cultura; equitat territorial i cohesió social; promoció de la infància i reducció de l’empobriment infantil i lluita contra la feminització de l’empobriment.

A més, per garantir el seu desenvolupament correcte es constituirà el Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials, que serà l’encarregat del seguiment i avaluació del Pla.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.