NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Escoltar als xiquets

Més de 1400 escolars de primària d?Ontinyent voten fins demà divendres el disseny del nou espai multillocs de la Glorieta

Més de 1400 escolars de primer a quart de primària dels col·legis d’Ontinyent estant votant aquesta setmana el disseny del nou espai multillocs del parc de la Glorieta. Es tracta de la iniciativa “Els menuts i les menudes trien”, inclosa dins de la remodelació d’aquest espai que va a dur a terme el Govern d’Ontinyent. La iniciativa suposa donar continuïtat al fet l’any passat amb tot el procés participatiu de la zona verda de l’Orútjol al barri de Sant Rafel però en aquest cas s’estén la participació ciutadana al cas dels xiquets.

Concretament l’alcalde ha visitat el CEIP Bonavista, un dels 11 on estan duent-se a terme les votacions. Així des del passat dilluns dia 1 fins demà divendres 5 i comptant amb el suport d’un agent dinamitzador es fan actes als diferents col·legis: dilluns es votava als CEIPS Vicent Gironés i Martínez Valls; dimarts al Carmelo Ripoll i Sant Josep; dimecres a més del Bonavista, al de la Concepció; dijous a La Milagrosa, Santa Maria i Lluís Vives i finalment divendres al Pureza de Maria i Rafael Juan Vidal. El procediment consisteix en agafar una papereta amb l’opció que preferisca l’alumnat amb un color per a cadascuna de les quatre opcions finalistes i dipositar-la posteriorment a una urna.

Els quatre models entre els que es pot escollir, tenen un cost econòmic similar i compleixen totes les condicions d’adequació i seguretat necessàries. Una volta triat el disseny guanyador, s’inclourà al projecte de millora del parc en el que s’està treballant, que es preveu licitar a principis de 2019 i que atén el desig expressat per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa 2018”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.