NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reforma del Pont Vell

L?Ajuntament d?Ontinyent adjudica a Construccions Francés la primera fase de restauració del Pont Vell inclosa al programa ?Riu Viu?

El passat dilluns l’Ajuntament d’Ontinyent formalitzava el contracte amb l’empresa Construcciones Francés, encarregada de les obres de la primera fase de restauració del Pont Vell per un import de 148.762 euros procedents de la Diputació de València. Una actuació inclosa al programa “Riu Viu” per a revitalitzar l’entorn del riu Clariano. Aquest pont de pedra d’inicis del segle XVI, construït entre 1500-1501 uneix la Cantereria i el barri de la Vila, vorà millorada en aquesta primera fase la zona d’embarcament sud-est. A més es portaran a terme tastes arqueològiques per a determinar el traçat originari que permetran traure a la llum el mur d’embarcament, ara amagat pel sistema actual de clavegueram i també un arc del pont que serà restaurant igual que la volta del barranc sud. Es sanejarà el llenç i es construirà unes escales i rampes a la llera del riu Clariano. Totes aquestes accions tindran com objectiu recuperar la imatge original del pont a principis del segle XX.

Durant aquesta primera intervenció, que durarà uns quatre mesos, no està previst tallar al tràfic el pont, ni tampoc l’accés al marge dret. També s’ha previst millorar el sistema de desaigües urbans i la creació d’una zona verda, amb sistema de rec automatitzat i amb arbustos autòctons.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.