NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva acull fins aquest diumenge la 25º edició de la Fira Outlet

Amb prop de 70 establiments participants.

La Fira Outlet més gran de la Costera ha obert les seues portes en Xàtiva fins aquest diumenge 7 d’octubre, en la que és ja la seua vintè cinquena edició. Quasi 70 estands engalanen l’Albereda Jaume I on els establiments ofereixen els seus productes amb increïbles ofertes i promocions el que es converteix en una excel·lent oportunitat per al consumidor. La moda per a dona, home i xiquets és el sector amb més representació però en aquesta fira també hi ha lloc per a  la decoració;  aspiradores, els millors embotits de Galícia i inclús els  matalassos. I és així on fem parada, en Olmas 2012 SL de Moixent que ens proposa un descans confortable i de qualitat a través dels seus tres tipus de producte: moll, làtex i viscoelàstic.

En Olmas són fabricants des de fa 8 anys i coneguts en tota la Costera gràcies també a la promoció que realitzen en aquesta fira de la que ja són veterans.

I hem parlat molt de qualitat però incidim en els competitius preus que ofereixen ja que al ser fàbrica no existeixen els intermediaris. La fàbrica es reserva per als professionals i representants però per al consumidor final compten amb una tenda en Moixent.

Una fira outlet, organitzada per Adexa, que més enllà de ser un punt de venda es converteix en punt de visibilitat i promoció per al comerç no només de Xàtiva, sinó de tota la comarca. I a més amb activitats complementàries perquè l’experiència siga encara més divertida amb xiquipark i tallers infantils tots els dies i amb exhibició de boixets, de fit kid o taller d’educació canina.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.