NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Muixeranga de Xàtiva i el corre-llengua, protagonistes de les celebracions escolars pel 9 d'octubre

Són les novetats d'enguany.

Les regidories d’Educació i Promoció Lingüística de Xàtiva han preparat un ampli programa d’activitats al voltant de la celebració del 9 d’octubre, adreçades als escolars de la ciutat. Com a novetats d’enguany tenim els tallers de muixeranga per als alumnes de 6 anys de la ciutat i el corre-llengua amb la participació dels escolars de primària.

Alguns membres de la  Muixeranga de Xàtiva duen endavant aquest projecte dins de l’horari escolar que s’incardina amb un dels objectius generals de l’etapa d’Educació Primària per conèixer el patrimoni cultural valencià com ja va ocorre en edicions anteriors amb “Boti a l’escola” i “Les danses a l’escola”.

A més, com cada any, aquestes dues regidories convoquen un concurs literari per a l’alumnat de l’última etapa de primària sota el lema “Si Jaume I tinguera xarxes socials”.

L’acte de lliurament de premis del concurs literari serà el dilluns 8 d’octubre a les 11 al jardí de la Pau però abans d’ell tindrà lloc el gran corre-llengua amb 1200 escolars que amb diferents marxes recorreran la trama urbana acompanyats per dolçaina i tabal.

Durant l’acte s’ha previst també una actuació de la Muixeranga La Socarrà i la lectura d’un manifest per part de l’alumnat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.