NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El llibre Un romanç amb Botifarra aproxima als més menuts la figura del cantaor de Xàtiva

Amb textos de Paco Cerdà i il.lustracions de Paco Roca.

Que Botifarra és un artista molt volgut ningú ho dubta i tampoc que és profeta en la seua terra, contradient així el que diu el refrany. Ara i després d’haver cantant molt romanços li toca protagonitzar-los a través d’un llibre il·lustrat titulat “Un romanç amb Botifarra” de l’editorial Reclam presentat a la Casa de Cultura de Xàtiva, la seua ciutat. Una aproximació a la vida del cantaor amb 14 dibuixos de l’artista faller, dibuixant i il·lustrador Paco Roca i textos del periodista Paco Cerdá.

Una obra que a través de versos i vinyetes, com una espècie de còmic posa en valor als més menuts la immensa tasca de recuperació de la tradició oral i de la música popular valenciana que ha portat a terme el cantaor de Xàtiva.

El romanç conté cent versos, 25 estrofes i 14 dibuixos que plasmen a Botifarra amb la seua moto, als concerts o entrevistant-se amb eixa gent major que tant li va ensenyar. Ambdós Pacos es consideren seguidors i fans del cantaor com també es va manifestar l’alcalde, Roger Cerdà, present en l’acte al que considera una figura clau de la cultura valenciana contemporània. Cerdà, a més, va enumerar en un decàleg les claus del seu èxit on s’inclou una veu prodigiosa, bons mestres, personalitat encantadora o autenticitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.