NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Acord Territorial Ontinyent-Ibi-Alcoi per l'ocupació inserirà als desocupats majors de 45 anys

Treballarà especialment amb les dones d'aquesta edat amb baixa qualificació.

Els Ajuntaments d’Ontinyent, Ibi i Alcoi, junt als sindicats UGT i CCOO i les associacions empresarials COEVAL, IBIAE i FEDAC han presentat la III fase del seu acord territorial per l’ocupació-ACTAIO. Aquest projecte treballarà, entre altres coses, per inserir a les persones majors de 45 anys, i especialment a les dones d’aquesta edat amb baixa qualificació.

El primer any de funcionament el projecte es va posar en marxa un pla experimental d’inserció laboral entre desembre de 2016 i agost de 2018 amb una ajuda de 192.000 euros del SERVEF, que va aconseguir un total de 147 insercions. A més es va fer un estudi de diagnòstic on es recalca la necessitat d’aconseguir una FP especialitzada en indústria per atendre la demanda existent de personal qualificat.

Després va vindre la II fase, coordinada per l’Ajuntament d’Ontinyent, també comptant amb una subvenció del SERVEF de 178.500 euros,  que ha inclòs la creació de recursos digitals per fomentar l’ocupació o l’organització de setmanes temàtiques i encontres.

La tercera, que s’obri ara, i que estarà coordinada per l’Ajuntament d’Ibi, analitzarà el mercat per veure necessitats on els seus perfils poden adaptar-se millor, i avançar la formació perquè obtinguen certificats de professionalitat i altra formació per a aconseguir una ocupació de qualitat.

Es contempla l’execució d’accions com el foment de plans d’igualtat a les empreses, la creació d’eines de previsió de tendències de mercat, la promoció entre les empreses de la valoració de l’entorn o el foment de la innovació social entre les persones emprenedores.

Un pacte territorial amb l’objectiu de crear ciutats d’oportunitats i de futur.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.