NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració i primera Nit de Fira de la Pobla del Duc

Més de 50 parades i 30 activitats en la XIII Fira Comercial i Gastronòmica

Un any més, amb l’arribada del mes d’octubre, la Pobla del Duc celebra una nova edició de la seua Fira Comercial. Després de tretze edicions s’ha consolidat com un esdeveniment de primer ordre al calendari comarcal. Així es va demostrar el divendres 5 d’octubre en l’abarrotat acte inaugural que va donar el tret d’eixida a més de trenta activitats que van fer d’aquest un cap de setmana trepidant, comptant enguany amb la presència de la vicepresidenta segona de la Diputació de València, Rebeca Torró,. Després de la presentació en l’ajuntament tindria lloc el lliurament de premis Fidelitat. Enguany les empreses Garden Flor i Artesania Walter reberen les plaques de reconeixement pel seu recolzament a la Fira durant les deu últimes edicions.

La Regina de festes fou l’encarregada de tallar la cinta inaugural prèvia exhibició del grup de danses local “Espart i Veta” i la banda jove de la Unió Musical de la Pobla del Duc. La companyia Masters Ballet també delectaria al públic assistent. A continuació la comitiva va encapçalar un recorregut per les més de mig centenar de parades comercials i gastronòmiques que han eixit al carrer en l’entorn de la plaça de l’Església, eix neuràlgic de la població. Junt a la Fira, la vicepresidenta Rebeca Torró seria l’encarregada d’alçar el teló d’una exposició de pintors locals i altra de patchword a càrrec de l’associació de Fibromiàlgia.

Però aquesta fira no només representa el comerç i la gastronomia de la zona sinó que a més ha ofert una mostra variada i diversa d’activitats culturals, que sempre marquen la diferència.

I així la primera nit de fira va comptar amb tres espectacles diferents però amb el ball com denominador comú. Primer novament es comptaria amb l’actuació del grup de danses de la Pobla del Duc amb música i balls de la terreta. Després seria el torn de la jove companyia Màsters Ballet d’Ontinyent els que oferiren diferents estils de dansa, en grup, de tipus flamenc, més contemporani o clàssics i finalment els balls de saló de competició foren els protagonistes amb una parella de campions del poble, Carla Beneyto i Néstor Montoro.

Aquests balls de saló és objecte de competicions de caràcter esportiu. La seua tècnica comporta alhora un elevat grau d’exercici físic així com un important component artístic tal i com va demostrar aquesta parella. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.