NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Programa "Finança't per als més menuts" al Campus d'Ontinyent

El portaran a les escoles els alumnes de 4t de Magisteri del Campus d'Ontinyent

El Campus d’Ontinyent ha presentat el projecte “Finança’t per als més menuts”, una iniciativa del programa “Finança’t” que comptarà amb la implicació dels alumnes de 4t de magisteri i que pretén acostar aquest tipus de coneixements als més menuts. El projecte es basa en activitats que desenvoluparan els estudiants del Campus i que després es podran posar en pràctica a les aules utilitzant com a base la col·lecció de contes “Cadireta de Boga”, dedicats a l’educació financera i editats per l’Obra Social de Caixa Ontinyent.

El sistema educatiu espanyol no contempla la cultura financera entre els seus temes i els universitaris s’incorporen al món laboral amb un gran desconeixement. Ells seran els consumidors del futur així que per als estudiants aquesta és una oportunitat única.

 

 

Per a treballar es confeccionaran fitxes i projectes que es posaran en pràctica als centres d’educació infantil.

 

 

El programa Finança’t va nàixer l’any 2016 per la necessitat que es va manifestar amb la crisi financera i que va fer evident el desconeixement general sobre pràctiques, productes i serveis bancaris. Des de la seua posada en funcionament, ha beneficiat a 13.500 persones.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.