NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1.200 escolars de Primària al primer Corre-llengua pel 9 d'octubre

Actuació de la Muixeranga, lectura de manifest i lliurament dels premis del concurs literari

El jardí de la Pau de Xàtiva ha sigut assaltat per 1200 escolars de tots els centres de primària de la ciutat per a celebrar el primer Correllengua en commemoració del 9 d’octubre i simbolitzar així que el valencià està viu i s’ha de mantenir. Diferents marxes han recorregut la trama urbana acompanyades per dolçaina i tabalet per confluir en aquest acte que també ha servit per lliurar els premis del concurs literari, aquest dirigit a l’alumnat de l’última etapa de primària, sota el lema “Si Jaume I tinguera xarxes socials”.

Una festa per la llengua que també ha comptat amb exhibicions de la Muixeranga la Socarrà i la lectura d’un manifest per part de dues alumnes.

Els guanyadors dels premis de narrativa han estat Alba Reina Gómez, de sisè del col·legi La Immaculada; Marina Alberola Camarasa, de sisè C del Jacint Castanyeda; Jordi Sanchis, de cinquè del col·legi Claret; Inés Pérez, de sisè A del Jacint Castanyeda i Carlos Lóopez, de sisè B del Gozalbes Vera. Així mateix, el jurat ha acordat lliurar els tres premis col·lectius als gups-aula cinquè C del Claret, sisè A del Jacint Castanyeda i sisè B del Gozalbes Vera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.